Pharmafilter US Dames 1 Terugblik op de afgelopen 2 weken

21 november 2014

De dingen die we al bijna vergeten waren…

Alweer een aantal weken geleden speelden wij uit tegen Krekkers – dankzij de heerlijke kop soep die we (na een héél lange reis) hadden opgepeuzeld bij de moeder van Hanneke voelden wij ons vooraf vrij goed voorbereid. Dit gevoel werd ook nog eens versterkt aangezien Crackers met Old Amsterdammers over het algemeen een prima combinatie is. Helaas bleek tijdens de wedstrijd al snel dat de soep nog wat zwaar op de maag lag en lieten wij ons de kaas behoorlijk van de cracker eten (tja… als je over de wedstrijd eigenlijk weinig niet hebt verdrongen komen de minimale grappen al snel tevoorschijn – excuus trouwe lezers). We verloren dus vrij dramatisch de eerste set, kwamen in de tweede op weergaloze wijze terug, lieten in de derde de kelen van de tegenstanders weer los om in de vierde snel op voorsprong te komen en gemakkelijk binnen te tikken. De laatste set was een kopie van de vierde en de derde maar dan omgekeerd (eerst snel op voorsprong komen en dan de keel loslaten waardoor er toch nog veelbelovend af van het veld gestapt werd). Deze samenvatting in vogelvlucht doet hopelijk het algehele gevoel vermoeden; snel achter ons laten die pot en uitkijken naar de pot tegen onze collega kaas; Prima Donna Kaas.

Ook deze tegenstander is er eentje waarvoor wij graag ons bed uitkomen. Zeker met de mooie potten van ‘toen in de 1e divisie B’ in het achterhoofd (die niet alleen mooi waren omdat ze winnend werden afgesloten, maar ook omdat de clash of cheeses historisch gezien altijd met mes en vork op tafel werd afgehandeld) stonden wij op donderdagavond al te trappelen. Helaas kwamen we zaterdag de gehele wedstrijd behoorlijk tekort en bleek het al snel zaak het tekort aan punten zo snel mogelijk te compenseren in de kantine.

Nu de kater verdwenen is en we er weer een volle trainingsweek op hebben zitten blijkt dat Alterno de volgende tegenstander is. Alterno uit, altijd lastig. We hebben besloten eerst de focus te leggen op niet per ongeluk naar Dynamo rijden en vervolgens de nare smaak van de afgelopen twee weken toch echt een keertje weg te spoelen.

Komt dat zien?!