Brainconsultant/Donitas – Pharmafilter US

27 oktober 2014

Na het verlies van vorige week, waren we er deze week op gebrand om de drie punten mee te nemen uit Groningen. Na een wat verlaat vertrek, toeristen blijven lastige obstakels in Amsterdam, kon het weekend Groningen beginnen.

Voor we de hoogtepunten van Groningen konden ervaren moest er nog gevolleybald worden.. Daar kunnen we kort over zijn. Het niveau was wisselvallig, maar door hard te werken in het veld en fanatieke aanmoedigingen langs de kant (af en toe iets te fanatiek wat resulteerde in een gele kaart voor de gehele reservebank) konden we dan toch de wedstrijd met 3-1 winst afsluiten.

Hierna volgden bier, pizza, nog meer bier, wat shotjes, en bier. Contacten werden gelegd met de lokale bevolking, de eerste officiële vriend van US dames 1 is binnen en we hebben geleerd hoe belangrijk het voor sommige mensen is om ervan verzekerd te zijn haarlak bij je te hebben.

Al met al een geslaagd weekend dus. Volgend weekend mogen we bijkomen van alle avonturen, om ons daarna te gaan richten op de wedstrijd tegen de Krekkers.