Trainersclinic Smashbal

26 september 2014

Wat is Smashbal en wat heb ik er als seniorentrainer aan?

Op zondag 5 oktober organiseert Volleybalverening Amsterdam (vvA) in samenwerking met Sportservice Amsterdam een smashbal trainersclinic. De clinic wordt gefaciliteerd en de verdieping op de stof verzorgt door Stichting Amsterdams Jeugdvolleybal (SAJV). De clinic staat open voor alle trainers uit de regio.

Smashbal bestaat uit 4 levels en is een spelvariant van het volleybal dat inspeelt op het spectaculairste onderdeel van volleybal en de belevingswereld van jeugd, De Smash!

Smashbal is een nieuwe spelvorm, maar ook te implementeren in een jeugdtraining of een training voor de senioren; als warming-up, in de opbouw van de training, als spel of bij het aanleren van de smash.
.
De clinic vindt plaats in de gloednieuwe sporthal naast de Rai, in het ROC van Amsterdam aan de Europaboulevard 13 en dan de trap op. De kosten zijn €4,00 pp, te voldoen aan de deur.

Het programma start om 10.30 en bestaat uit:
– Trainersclinic smashbal
– Smashbal spelen en een technische verdieping op de bewegingen door SAJV.

Inschrijven voor deze clinic kan via link:
http://www.vvamsterdam.com/ledenadmin/trainerscursus.html

Tot ziens op 5 oktober!

Namens SAJV en VVA & Sportservice Amsterdam,

Fiona van Diepen, Fester van Noord en Frank Nierop

De clinic is goed te bereiken voor mindervaliden. Het is wel handig van te voren even aan te geven dat u langskomt. Dit ivm het regelen van de lift.