Verslag en foto’s US Qoppeltjestoernooi 2014

4 augustus 2014

Verslag van editie 2014

 

Qoppeltjestoernooi editie 2014

 

Bekijk de foto’s van editie 2014

Voor de derde keer alweer het Qoppeltjestoernooi in Amsterdam. Windkracht 5 zorgde ervoor dat niet iedereen strak op tijd aanwezig was. Maar met een klein buitje en verder prachtig weer kon dit allemaal de pret niet drukken. 15 teams streden wederom om de felbegeerde titel van Koningsqoppel. Er lijkt een vloek te rusten op de titel, want hij is nog nooit geprolongeerd. Zo kende ook de editie van 2014 een nieuwe winnaar: Lotte en Joost van harte gefeliciteerd. De titel om het zilver werd gewonnen door Pinkie Pinkie, Sanne en Danny, die hun teamnaam ontleend hadden aan de ongelukkige blessure van vorig jaar van Sanne.
Dit jaar hebben we (afgezien van de spierpijn bij de wat ouderen onder ons) iedereen heel gehouden.

Het was weer een heerlijk dagje. Tot volgend jaar!

Het Qoppeltjesteam

Koningsqoppel 2014

Zilveren Qoppel 2014

qoppel1 qoppel3