US Grastoernooi 2014

2 maart 2014

Elk jaar organiseert US het grasvolleybaltoernooi als afsluiting van het volleybalseizoen en als ontmoetingsplek voor volleyballers en niet-volleyballers uit Amsterdam en omstreken. Het voetbalterrein van TOG zal in het weekend van 30 mei t/m 1 juni tijdens het toernooi worden omgedoopt tot een sfeervol volleybalterrein, met volleybalvelden, muziek en andere leuke activiteiten.

Op vrijdagmiddag is het bedrijventoernooi. Tijdens het bedrijventoernooi kunt u met uw bedrijf het opnemen tegen andere bedrijven en kijken hoe uw collega’s het op sportief gebied doen! Er wordt gevolleybald in teams van 6. Dit toernooi is voor alle bedrijven die geïnteresseerd zijn, zowel voor volleyballers als niet volleyballers.

Naast het volleyballen is het een leuke manier om te netwerken en gedachten uit te wisselen met andere bedrijven maar ondertussen ook de gezelligste volleybalvereniging van Amsterdam te leren kennen. Na het toernooi is er de mogelijkheid mee te BBQ’en. De dag zal worden afgesloten met een gezellige borrel in de kantine van voetbalvereniging TOG.